Как да поръчам?

В он-лайн магазина ни няма ограничение за минимално количество поръчани продукти, но минималната стойност на поръчката трябва да бъде поне 10 лева. Ако стойността на поръчаните от вас продукти е по-малка, сайта няма да ви позволи да завършите поръчката си.

 

СТЪПКА 1 - Избор на продукт

Изберете желания продукт от нашия каталог и щракнете върху него. 

 Отваря се нова страница с подробности за продукта. Попълнете необходините данни като ИМЕ, ДАТА и друго ако има. От знаците + и - можете да изберете желания брой. Натиснете бутона КУПИ

 

 

След като сте добавили желания продукт в кошницата, се показва временен прозорец за избор. Ако искате да поръчате и други продукти, натиснете ПАЗАРУВАЙ ОЩЕ.  Ако искате да завършите поръчката, натиснете КОЛИЧКА.

 

СТЪПКА 2  - Количка

 1.  След като приключите с пазаруването, натиснете лилавия бутон МОЯТА КОЛИЧКА

 

Ако сте избрали "КОЛИЧКА" имате възможност да прегледате продуктите, да коригирате количествата (като отбележите новото количество и натиснете върху двете стрелки) или да изтриете някой продукт (като натиснете върху  Х).

 

 

Ако сте пропуснали някой продукт може да изберете "ПАЗАРУВАЙТЕ ОЩЕ". Ако сте добавили всичко, което желаете, преминете към завършване на поръчката. 

Изберете начина на доставка, като маркирате едно от двете полета - до офис на Еконт или до личен адрес и натиснете зеления бутон ЗАПАЗИ

 

Имате възможност да попълните полето "Бележки и специални искания" или да прикачите снимка от бутона "Избор на файл". След това натиснете бутона "КЪМ КАСА"

Попълнете необходимите данни за доставка и натиснете бутон ЗАПАЗИ

 

Прегледайте финално поръчката и ако всичко е наред натиснете бутона ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА в долния ляв ъгъл на прозореца.

 

 

 

Появява се прозорец с надпис БЛАГОДАРИМ ВИ, ЗА ВАШАТА ПОРЪЧКА. 

 

Поръчката Ви е успешно завършена и изпратена до нас за обработка. След като на служител прегледа поръчката и я потвърди, на посочения от вас имейл ще получите информация за движението на поръчката.  Ако при изпълнението на поръчката възникнат въпроси ще се свържем с вас по телефона. Ако информацията е пълна, поръчката ще бъде изпълнена и изпратена, без да сме звънели по телефона. В този случай на посочения от вас мейл ще получите потвърждение за завършена поръчка, в деня на изпращане.

Бърза

доставка

Плащане при доставка

Отвори преди да платиш

КОНТАКТИ

    • 2800 Сандански, ул. Първи Май 7
     /срещу магазин Баш Майстора/
    • GPS Координати:    41° 33' 32.364'' N
     •                    23° 16' 40.728'' E
    • Работно време
     • от понеделник до петък: 08:30 - 17:00 часа
     • събота и неделя: само след предварително уговорен час

 

                              

 

 

Top